Tallinnan kauppakeskukset

Tallinnaan matkaaville on olemassa hyviä apuvälineitä. Yksi tällainen on ilman muuta The Baltic Guide -lehti. Tätä lehteä saa suomenkielisenä muun muassa satamasta. Lokakuun 2011 numerossa lehdessä mainostettiin Tallinnan risteilyihin osallistuville tuttuja kohteita. Tässä ovat lehdessä mainitut Tallinnan ostoskeskukset.

Solaris

Tallinnan uusin ja ainutlaatuisin viihde-, ostos- ja palvelukeskus. Solaris löytyy aivan Tallinnan keskustasta osoitteesta Estonia pst 9. Solaris-keskuksessa on vapaa-ajan- ja lifestyleliikkeitä, hienoja ravintoloita, ruokakauppa, hieno Solaris Kino ja Nokia Konserttitalo. Jos et ole käynyt Solariksessa, tänne kannattaa Tallinnan matkalla suunnata.

Rocca al Mare

Täältä löytyy yli 160 liikettä, 12 ravintolaa ja kahvilaa. Rocca al Mare on Viron suurin kauppakeskus ja se löytyy Tallinnan keskustan länsipuolelta osoitteesta Paldiski mnt. 102. Rocca al Maren kaupat ovat auki joka päivä 10-21. Roccan Prisma on avoinna päivittäin 8-23. Satamasta pääsee muuten bussilla ilmaiseksi Rocca al Mare -keskukseen 5 kertaa päivässä.

Kristiine-keskus

Kristiine-keskus on auki päivittäin kello 10-21. Kristiinen Prisma on auki 8-23. Täältä löytyy 170 liikettä ja 18 ravintolaa ja kauppaa. Kristiinekeskus sijaitsee lähellä Tallinnan keskustaa osoitteessa Endla 45. Jos pidät kävelystä, täällä on mahdollista käydä myös kävellen. Keskuksen edestä pääsee bussilla keskustaan.

Tallinnan Prismat

Tallinnan Prismat sijaitsevat seuraavissa paikoissa: Kristiine, Rocca al Mare, Sikupilli, Mustamäe, Lasnamäe). Lisäksi Tartosta ja Narvasta löytyy Prisma.

Tallinnan Prismat mainostavat alkoholituotteita (Saku Originaal 5,2 % 24-pack maksaa 10,69 + pantti 24×0,08; Fizz omenasiideri 24-pack maksaa 12,99 + pantti 24×0,08; Saku Long Drink 24-pack 5,5 % maksaa 12,69 + pantti 24×0,08), Saaremaa Vodka 40% 0,5 l maksaa 5,89; Tullamare Dew Irish Whiskey 43% 0,5 litraa maksaa 12,69; Pisang Ambon Guarana Lime 20% 0,5 l likööri 8,99 euroa). Prisma mainostaa alkoholin lisäksi myös suklaata (tiedoksi vaan, ettei Prisma ihan pelkästään alkoholilla ratsasta).

Ülemiste Keskus

Ülemisten kauppakeskus mainostaa itseään ”Tallinnan suosituin ostoskeskus”. Ülemistessä on yli 150 kauppaa. Tallinnan keskustasta Ülemiste keskukseen pääsee busseilla (2, 7, 15, 65) ja pikku-busseilla (214, 243) kätevästi. Löydät Ülemiste keskuksen omalla autollasi kun seuraat keskustasta Tarton ja/tai lentokentän viittoja. Ülemiste-keskus sijaitsee Tallinnan lentokentän lähellä. Kauppakeskus löytyy kun laitat navigaattoriin osoitteeksi Suur-Sõjamäe 4, Tallinn. Kauppakeskus on avoinna 10-21. Ülemisten Rimi on auki 9-22.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *