Tallink Silja tarjoaa lapsille ja nuorille syysloman aikana erikoisohjelmaa

Syyslomalle Tallinnaan! Tallink Silja tarjoaa perheille viihdykettä myös matkan ajaksi. Tallinkin Kidz Club -ohjelmisto aktivoi lapsia suomalaisten aktivaattoreiden johdolla. Mukana on muun muassa Muumipeikko. Muumipeikko on tullut Muumilaaksosta Silja Linen risteilylaivoille ja Tallinkin Baltic Princessille viihdyttämään lapsia ja aikuisia kkoko syyslomakauden ajan.

Helsingin ja Tallinnan välillä nuoria viihdyttää Baltic Princessillä rap-artisti Cheek (16.10.) ja Antti Tuisku (23.10).

Hotelli Tallinnasta

Jos matkustat syyslomaksi Tallinnaan voit varata hotellin itse. Tästä näet Tallinnan hotellit, varaustiedot sekä hinnat. Hotellin varaaminen ja maksaminen netin kautta on äärettömän helppoa ja turvallista. Tutustu tässä ilmaiseksi Tallinnan hotelleihin:

Ikaalisten matkatoimiston valmismatka Tallinnaan

Voit ostaa myös valmismatkan esimerkiksi Ikaalisten matkatoimiston kautta. Ikaalisten matkatoimisto järjestää sekä hotelli- että kylpylämatkoja. Tutustu syyslomamatkoihin tästä:

P.S. Muista varata syysloman ajaksi laivaliput – ja erityisesti autopaikat – ajoissa! Minulla oli viime vuonna hieman ongelmia. Syysloma Tallinnassa on hyvä ajatus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *