Tallinnan matka – päivä 5 (alle puoli päivää Tallinnassa!)

Tämänkertainen lomamatkani Tallinnaan pääsi viimeiseen päiväänsä. Aikaisempien päivien runsaista tapahtumista Tallinnassa voit lukea täältä:

Tallinnassa – matkapäivä 1
Tallinnassa – matkapäivä 2
Tallinnassa – matkapäivä 3
Tallinnassa – matkapäivä 4

Koska Viking Linen laiva lähti Tallinnan satamasta jo kello 8, tämä päivä Tallinnassa jäi hyvin lyhyeksi.

Ei aamiaista hotellissa

Hotelli Athenan aamiainen alkaa sunnuntaina kello 8. Samaan aikaan lähti myös Viking Line kohti Helsinkiä. Hotellin vastaanotosta oli tulopäivänä sanonut, että saan aamupalan mukaani kun lähden hotellista kello 7.

Niinpä kello 7 kysyin, miten aamupala järjestyy. Minut ohjattiin ravintolaan, jossa aamiainen olikin jo valmiina. Tunti ennen varsinaista alkamisaikaa. Valitettavasti aikaa ei ollut jäädä syömään, mutta tein mukaani muutaman voileivän, jotka söin 20 minuutin matkalla Viimsistä Tallinnan satamaan.

Viking Line taas täynnä rahvasta

Kun viikko sitten tilasin internetin kautta laivalippuja, Tallinkin sunnuntaivuorojen autopaikat olivat jo loppuunmyytyjä. Onneksi Viking Lineltä löytyi paikka minulle ja autolle.

Olin tavoilleni uskollisena sataman check in -luukulla 30 minuuttia ennen laivan lähtöä.  Laivan check-in suljetaan 20 minuuttia ennen lähtöä. Viking Linen XPRS -laiva  lähti Tallinnan B-terminaalista 8.00.  Autolla tähän Viikkariin oli helpompi ajaa kuin Tallinkin laivoihin. Ajokaista on Viking Linellä paljon leveämpi.

Sen sijaan Viking Linen sisätilat ovat Tallinkin laivoja ahtaammat. Löysin itselleni istumapaikan sohvalta (jossa kirjoittelen tätä) rappukäytävän edestä 7. kannelta.  Väkeä virtaa edes takaisin. Kohta tekisi mieli mennä kahville, mutta matkailijat ovat kansoittaneet kahvilan pöydät.

Lopulta kahvit jäivät juomatta. Matka Tallinnaan on ohitse.

Laivaliput Tallinnaan ja hotelli Tallinnassa

Ostin Tallinnan matkan laivaliput internetin kautta. Menin Tallinkilla ja tulin pois Viking Linellä. Hotellin tilasin kätevästi Hotels.com -sivuston kautta. Tämän hauan avulla voit verrata Tallinnan hotelleja sekä varata hotellin Tallinnasta todella helposti. Hotellien vertaaminen ja niihin tutustuminen on ilmaista!

Kokeile itse:

Kerropa itse Tallinnan matkan kokemuksia. Jos haluat, voit kirjoittaa blogikirjoituksen tänne omasta matkastasi tai jostain tietystä asiasta, joka sinua Tallinnassa kiinnostaa. Jos haluat kirjoittaa tallinnanmatkat.com -sivustolle, lähetä minulle sähköpostia osoitteella tallinnan.matka(ät)gmail.com.

2 vastausta artikkeliin “Tallinnan matka – päivä 5 (alle puoli päivää Tallinnassa!)”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *