Tallinnan 5 parasta kauppakeskusta

Mikä on Tallinnan paras kauppakeskus? Vastaus riippuu siitä, kuka vastaa ja mitä parhaudella tarkoitetaan. Erilaisissa kauppakeskuksissa erilaiset ihmiset löytävät juuri itselleen sopivia tarvikkeita ja palveluja.

Tallinnhotels.ee -sivusto mainitsee viisi kauppakeskusta Tallinnassa.

Viru keskus

Yllä mainittu sivusto sanoo Viru Keskuksesta, että se on Viron muodin mekka ja pääkaupungin sydän. Siellä on hyvä tavata toisia ja Viru keskuksessa on kaupungin ja koko Viron parhaimmat kaupat.

Solaris Keskus

Solaris -keskus on sekä kulttuurikeskus että ostoskeskus. Keskuksessa on hyviä ruokapaikkoja sekä elokuvateatteri. Solaris on aivan Tallinnan keskustassa.

Kristiine Keskus

Kristiine keskuksessa on yli sata liikettä. Keskus sai noin vuosi sitten runsaasti uutta tilaa. Jos et ole käynyt uudistetussa Kristiine Keskuksessa, nyt olisi aika vierailla siellä.

Ülemiste Keskus

Kun ajat Tallinnan keskusta Tarttoon päin ennen lentokenttää näet oikealla puolella Ülemiste Keskuksen. Se on Viron suurin kauppakeskus. Täällä kannattaa käydä tekemässä ostoksia.

Rocca al Mare Keskus

Tallinnan keskustasta länteen päin sijaitsee Rocca al Mare ostoskeskus. Aivan vieressä on Tallinnan eläintarha ja Saku Suurhall, Premia-jäähalli sekä Rocca al Mare -ulkoilmamuseo. Terve menoa Roccaan toivoo tallinnanmatkat.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *