Tallink kasvatti matkustajamäärää Helsinki-Tallinna -välillä

Tallink kuljetti toukokuussa 2011 yhteensä 702 513 matkustajaa. Tämä on 1,1 prosenttia enemmän kuin viime vuonna vastaavana ajanjaksona. Matkustajamäärää enemmän kasvoi kuljetettujen ajoneuvojen määrä. Se kasvoi 7,5 prosenttia ja rahtiyksiköiden määrä 18,7 prosenttia.

Helsinki-Tallinna-Helsinki reitillä 358 617 matkustajaa

Tallinkilla Helsingin ja Tallinnan väliä kulki 358 617 matkustajaa. Tämä on 4,9 prosenttia enemmän kuin viime vuonna.

Sen sijaan Tallinkin Suomi-Ruotsi reitillä matkustajamäärä putosi kymmenen prosenttia. Matkustajia oli 200 692. Matkustajamäärän putoamiseen vaikutti Turku-Tukholma reitillä liikennöivän M/S Galaxyn viikon mittainen huolto.

Tallinnan matkat ovat suosiossa. Muista varata liput Tallinnan laivalle ajoissa! Erityisesti tärkeinä juhlapäivinä ja kesäloman alkaessa ja päättyessä voi olla vaikeaa saada lippuja. Varsinkin autopaikat kannattaa varata ajoissa.

Helsinki-Tallinna välillä liikennöivät myös Viking Line, Eckerö Line ja Linda Line.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *