Tallinnaan halvalla – Linda Linen sarjalippu 15 euroa matka

Tallinna kutsuu kesällä suomalaisia turisteja. Niille, jotka käyvät usein Tallinnassa ja haluavat matkustaa nopeasti ja halvalla, yksi mahdollisuus on Linda Linen Economy sarjalippu.

Linda Line kuljettaa matkustajia Helsinki-Tallinna -välillä nopeasti. Matkaan kuluu aikaa vain puolitoista tuntia. Linda Linen matkoissa on vain kaksi puutetta. Ensiksi autoja ei saa laivaan. Joillekin tämä ei ole lainkaan puute vaan mahdollistaa nopean matkan. Toinen ongelma on se, että kovalla tuulella Linda Line jää satamaan eikä kulje lainkaan.

Muuten Linda Line tarjoaa aivan omalaatuisen matkan Tallinnaan. Täällä on aivan omalaatuinen tunnelma. Jos et ole vielä Linda Linellä matkustanut, kokeile näitä pieniä katamaraaneja!

Linda Linen sarjalippu

Linda Line myy sarjalippuja niille, jotka haluavat matkustaa Helsinki-Tallinna väliä edullisesti ja säännöllisesti.
Matkaehdot ovat Economy-sarjalipun ehtojen mukaisia. Näitä halpoja matkoja voi käyttää vain Helsinki-Tallinna välillä lauantaista torstaihin alkaen kello 14 lähdöillä. Halvat hinnat ovat voimassa Tallinnasta Helsinkiin joko päivä kello 12 asti. Päiväristeily näillä lipuilla ei siis onnistu.

Jos laivamatka peruuntuu esimerkiksi myrskyn tai teknisen vian vuoksi, sarjalipun matkoja ei ovi käyttää Linda Linen sopimusmatkoilla.

Linda Linen Economy sarjalippu tarjoaa matkan 15 euron hintaan yhteen suuntaan. Muista että lippu on voimassa vain tietyillä vuoroilla.

Jos ostat Lindan sarjalipun, sillä voivat matkustaa myös toiset ihmiset. Sarjalipun matkoja voi kuitenkin käyttää vain yhden laivavuoroa kohden. Eli kaksi ihmistä ei voi käyttää samaa sarjalippua samalla lähdöllä.

Tämä Lindan sarjalippu on voimassa 2 vuotta ostopäivästä.

Suunta kohti Tallinnaa!

1 vastaus artikkeliin “Tallinnaan halvalla – Linda Linen sarjalippu 15 euroa matka”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *