Virossa on sekä halpaa että kallista olutta!

Monet suomalaiset hakevat alkoholijuomia Virosta. Halpa viina ja edullinen olut houkuttelee ihmisiä matkustamaan Tallinnaan ja kassit tai autot täynnä takaisin Suomeen. Virostahan saa tuoda alkoholia rajattomasta omaan käyttöön. Mutta vain omaan käyttöön.

Virolainen nettilehti Delfi tutki oluttuopin hintoja Tallinnan Raatihuoneentorilla. Tämä on se paikka, jossa on kiva istua terassilla, syödä ja juoda jotain sekä katsella kaupungin elämää. Kesällä en tiedä parempaa paikkaa kaupungissa kuin tämä.

Virolainen toimittaja toteaa, että ravintoloitsijat ovat nostaneet kesän ja kuumuuden kunniaksi oluen hinnat kattoon. Raatihuoneentorilla oluen hinta voi nousta jopa kuuteen euroon. Keskimääräinen hinta Tallinnan vanhassa kaupungissa on noin neljä euroa.

Vanhassa kaupungissa oluen hinnat eroavat suuresti toisistaan. Raatihuoneen torin kahviloissa puolenlitran oluttuoppi maksaa yleensä ainakin viisi euroa. Parin sadan metrin päässä Kullasseppa kadulla kapakasta olut maksaa 2,55 euroa.

Raatihuoneentorin kalleimmaksi juomapaikaksi nousee Casto Vinotheque. Täällä Saku originaal -olut (0,4 litraa) maksaa kuusi euroa.

Tallinnassa kannattaa katsoa, mistä oluensa ostaa. Tallinnan matkalla säästää kovasti kun matkustaa sateisena ja kylmänä päivänä!

Matkavakuutus Viron matkalle

Suosittelen matkavakuutusta kaikille, jotka matkustavat Viroon. Vaikka maa onkin lähellä niin sairastuminen tai loukkaantuminen ilman vakuutusta voi tulla kalliiksi sinulle. Ei ole tyhmää varautua pahimman varalta, erityisesti koska matkavakuutus ei ole järin kallis ja saat myös 10 prosenttia alennusta, kun ostat sen tästä:

Hotelli Virosta

Voit varata itse hotellisi. Tutustu hotellitarjontaan ja hotellien hintoihin tästä:

2 vastausta artikkeliin “Virossa on sekä halpaa että kallista olutta!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *