Eckerö Linen hinnat Tallinnaan

Luin toukokuun Baltic Guide -lehteä. Siellä oli hieno keltainen mainos, joka kertoi Eckerö Linen hinnat Tallinnaan. Ajattelin, että tästä on hyötyä netin käyttäjälle, joka etsii nopeasti tietoja Tallinnan matkojen hinnoista.

Bonusta S-Etukortilla

Eckerö Line muistuttaa, että S-Etukortilla saa Eckerön linjoilla bonusta. Saat bonusta S-Etukortilla matkalipuista, matkapaketeista sekä ostoksista laivan ravintoloista, baareista ja EckeröMarketissa.

Tässä Eckerön mainostamia hintoja:

  • Päiväristeilyt Helsinki-Tallinna-Helsinki   su-pe -lähdöillä 19 euroa. Lauantaisin 25 euroa. Hinnat ovat yhdeltä henkilöltä S-Etukortilla. Ilman S-Etukorttia hinnat ovat 24-29 euroa.
  • Reittimatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki välillä. Aikuisen reittimatka Eckerö Linellä maksaa alkaen 19 euroa suunta.
  • Henkilöauto. Eckerö Line kuljettaa henkilöautoasi alkaen 19 euron hinnalla suunta.

Nostalgiaa

Hyvää matkaa Eckerö Linellä. Rehellisesti täytyy sanoa, että en ole vuosikausiin kulkenut tällä laivayhtiöllä. Viime vuodet olen pääasiassa kulkenut Tallinkilla, koska TallinkSiljan liikennöinti on osunut paremmin aikatauluihini. Olisi kyllä kiva käydä tutustumassa Eckerö Lineen ja vertailla sitä 1990-luvun tunnelmiin, jolloin viimeksi tällä laivalla matkustin. Silloin ainakin ruoka oli erinomaista.

Vaikka viime matkastani m/s Nordlandia -laivalla on tosiaan kulunut yli kymmenen vuotta, Eckerö Line on säilyttänyt salaperäisen positiivisen muiston. Uskaltaakohan sitä kohdata realismin vai pitäisikö elää edelleen vanhassa hyvässä eckerömielikuvamaailmassa.

Eckerö väittää järjestävänsä halvimman matkan Tallinnaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *