Opiskelemaan Tarton Yliopistoon

Jos mietit pitempää matkaa Viroon eli opiskelua Virossa niin parhaimmat opiskelupaikat sijaitsevat Tallinnassa ja Tartossa.

Tartossa, kahden ja puolen tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta, on yksi maailman parhaista yliopistoista. Ainakin yliopiston omien sanojen mukaan. Tarton Yliopisto (Tartu Ülikool) on perustettu 1632. Yliopistossa opiskelee noin 17 000 opiskelijaa. Kansainvälisiä opiskelijoita on yli 700. Heistä suuri osa suomalaisia.

Tarton yliopistossa voi opiskella sekä viron että englannin kielisissä opinto-ohjelmissa. Opiskeltavia aiheita ovat mm. lääketiede, semiotiikka, tietoturvallisuus, taloushallinto ja Baltian tutkimus. Voit saada stipendejä sekä maisteri- että tohtoriopintoihin. Suomalaiset opiskelijat voivat saada tukea opintoihin Kelan kautta.

Jos haluat opiskelemaan Tarton yliopistoon syksyllä 2011 nyt on aika toimia. Sinun tulee hakea yliopistoon 1. kesäkuuta mennessä. Tutustu hakemiseen Tarton yliopiston sivulla.

Opiskelu Virossa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *