Talinnanmatkat.com kiittää

Kiitoksia kaikille, jotka ovat käyneet vierailulla Tallinnanmatkat -blogissani. Viimeisen kolmen kuukauden aikana blogini kävijämäärä on kolminkertaistunut. Se kertoo tietysti siitä, että kesän lähestyessä monet suomalaiset suuntaavat matkansa Tallinnaan. Päiväristeilyt, hotellimatkat ja perhematkat Tallinnaan ja Viroon lisääntyvät kesää kohden.

Haluan palvella lukijaani aina vain paremmin ja asiantuntevammin. Viro tarjoaa todella mielenkiintoisen matkakohteen ja tuon näkökulmaa ostamiseen, kulttuuriin ja virolaiseen elämäntapaan sen mukaan kuin aikani antaa myöten. Ylläpidän tätä blogia aina silloin tällöin kuin työ- ja muilta kiireiltäni ehdin.

Vielä kerran kiitos lukijoille ja Tallinnan matkojen ystäville. Jatketaan tästä eteenpäin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *