Tallinn Card

Tallinna tarjoaa matkailijoille erityistä Tallinn Cardia. Tämän etukortin avulla Viron pääkaupunki avautuu uudella ja edullisella tavalla. Kortin ja siihen liittyvän oppaan avulla on helpompaa valita juuri ne nähtävyydet, jotka matkailijaa kiinnostavat. Kortti ja opas antavat erinomaisia vinkkejä, mitä tehdä Tallinnassa.

Etukortti käy melkein sadassa kohteessa. Kortin lisäksi saat 100-sivuisen opasvihkon (kielet: englanti, suomi, saksa, viro ja venäjä), jossa kerrotaan kaikista Tallinn Card -kohteista, niiden aukioloajasta, sijainnista sekä siitä, miten näihin kohteisiin pääsee julkisilla kulkuneuvoilla.

Tallinna kortteja on eri kestoisia eli 6, 24, 48 ja 72 tunnin kortti.

Tallinn Cardin hinta

Eri pituisilla korteilla on kaksi hintaluokkaa. Aikuiset ja 0-14 -vuotiaat lapset.

Seuraava taulukko kertoo, kuinka paljon Tallinn Card maksaa. Ensin on hinta aikuisille ja sitten lapsille.

  • 6 tuntia (12/6 euroa)
  • 24 tuntia (24/12 euroa)
  • 48 tuntia (32/16 euroa)
  • 72 tuntia (40/20 euroa)

Mistä Tallinn Card Tallinn Cardeja voi ostaa Raatihuoneen torilta (Raekoja plats) Tallinn2011 -teltasta sekä Tallinnan matkailuneuvonnoista sekä vanhasta kaupungista (Kullassepa 4 / Niguliste 2) että Viru Keskuksesta (Viru väljak 4).

Erityishinta Tallinna-päivänä 15.5.

Sunnuntaina 15.5. voit ostaa erityishintaisen Tallinn Cardin! Vaikka ostat tämän kortin kyseisenä päivänä erityishintaan, sitä voi käyttää 31.12.2011 asti. Tallinna-päivää juhlitaan sen kunniaksi että vuonna 1248 Tallinna sai Lyypekin kaupunkioikeudet ja liittyi Hansakaupunkien joukkoon. Tänä vuonna Tallinna-päivää vietetään 10. kerran.

Tallinn Cardilla ilmaiseksi

Kortilla pääset ilmaiseksi 41 Tallinnan nähtävyyteen, muun muassa museoihin. Pääset eläintarhaan, torneihin, kirkkoihin, opastetuille retkille, Toomas-junaan, joka kiertelee Vanhassa kaupungissa, saat käyttää julkisia liikennevälineitä rajoituksessa, yökerho Hollywood tarjoaa biljardia ja keilausta. Saat myös 110-sivuisen opasvihkon.

Tallinn Cardilla alennusta

Etukortti tuo mukanaan edullisemmat hinnat merelle, saarille ja lähiseuduille kohdistuville retkille. Õismäen ja Viimsin Karting -radat ovat kortilla edullisempia samoin Segway-vuokraus. Kansallisooppera Estonia antaa alennusta. Monet Tallinnan pubit, kahvilat ja ravintolat myöntävät alennusta. Myös useat käsityö- ja designliikkeet.

lisätietoja: www.tallinncard.ee

tallinnanmatkat.com

2 vastausta artikkeliin “Tallinn Card”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *