Linda Line tarjoaa: Helppo ostosmatka Tallinnaan

Linda Line Express tarjoaa nopeimman laivayhteyden Tallinnan ja Helsingin välillä. Linda Linen laivat ovat liikennöineet jo vuodesta 1997 (Jaanika, Laura, Liisa, Linda Express, Merilin, Karolin). Tällä hetkellä Helsingin ja Tallinnan väliä seilaa kaksi katamaraania Merilin ja Karolin.

Molemmissa katamaraaneissa on baari ja pieni myymälä. Linda Linen laivoista löytyy kolme luokkaa matkustajille: turistiluokka, Lindaluokka ja VIP-luokka.

7  lähtöä päivässä Helsingistä Tallinnaan

Vuoden 2011 kesällä Linda Linellä on seitsemän lähtöä päivässä Helsingistä ja Tallinnasta. Helsingin terminaali on Eteläsatamassa Makasiiniterminaali. Tallinnassa Linda Linellä on Linnahallissa oma terminaali.

Linda Linen hyvä puoli on siinä, että molemmat terminaalit ovat lähellä kaupungin keskustaa. Autoja Linda Linelle ei mahdu.

Linda Linen Helppo ostosmatka Tallinnaan

Linda Line myy Helppoa ostosmatkaa Tallinnaan. Hinnat on maanantaista torstaihin 40 euroa henkilöltä sekä perjantaista sunnuntaihin 45 euroa hengeltä. Tämän edullisen matkapaketin voi hankkia, jos matkaan osallistuu vähintään kaksi henkilöä.

Edulliseen ostosmatkaan sisältyy päiväristeily ja erikoisuutena meno-paluu -taksivoucher Tallinnassa. Lisäksi saat 10 prosentin alennuksen miedoista alkoholijuomista Linda Linen kaupasta sekä Linnahallin terminaalista.

Linda Linen taksivoucherit

Linda Line tarjoaa Helppoon ostosmatkaan liittyen taksivoucheria Tulika Takson autossa seuraavilla reiteillä:

  • Linda Line – Kristiine Keskus
  • Linda Line- Rocca al Mare Keskus
  • Linda Line – Ülemiste Keskus
  • Linda Line – Järve Keskus
  • Linda Line – XL Säästumarket

Tarjous on voimassa 31.5.2011 asti ja edellyttää vähintään 2 yhdessä matkustavaa matkustajaa.

HUOM!    Linda Line vie Helsingistä Saarenmaalle!

Huomio! Linda Line on perunut nämä Helsinki-Saarenmaa -matkat!
Linda Line vie nyt myös suoraan Saarenmaalle! Tämä kannattaa kokeilla! Pääset suoraan Saarenmaalle Kuivastun satamaan. Linda Linen Merilin alus kuljettaa matkustajat Helsingistä Saarenmaalle neljässä tunnissa. Matka Saarenmaalle tehdään Helsingistä keskiviikkoisin kuuden viikon ajan. Ensimmäinen lähtö Helsingistä on 25. toukokuuta.

Kuivastun satamasta on bussikuljetus Saarenmaan suurimpaan kaupunkiin Kuressaareen.

Matkavakuutus Tallinnan matkalle

Ulkomailla tapahtuva sairastuminen tai loukkaantuminen voi tulla erittäin kalliiksi. Huolehdi siitä, että sinulla on matkavakuutus voimassa. Tästä saat edullisen matkavakuutuksen ja vielä 10 prosentin alennuksella. Tutustu ihmeessä:

Tallinnan hotellit

Haluatko päättää itse, millaiseen hotelliin menet ja paljonko maksat hotellistasi? Tutustu Tallinnan hotelleihin, varaustilanteeseen ja hintoihin täällä. Hotellin varaaminen on erittäin helppoa.

2 vastausta artikkeliin “Linda Line tarjoaa: Helppo ostosmatka Tallinnaan”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *