Varaa loma-aikana Tallinnan matka ajoissa!

Pääsiäisen aikaan moni Tallinnan ja Helsingin väliä halunnut matkustaja joutui pettymään. Pääsiäisen aikana laivat olivat aivan täynnä. Tämähän on Helsinki-Tallinna -väliä kulkevalle laivamatkustajille tuttua myös kesäaikaan. Tiettyinä päivinä on todella hankalaa saada laivalippuja. Siksi laivaliput kannattaa varata etukäteen.

Laivat täyttyvät loma-aikaan helposti sillä monet virolaiset haluavat tulla Suomeen lomailemaan, Suomessa asuvat virolaiset matkustavat sukulaisten luokse ja suomalaiset turistit haluavat mennä Tallinnaan.

Olen sattunut monesti tilanteeseen, että kansipaikkoja olisi ollut tarjolla, mutta autolle ei ole enää tilaa. Tällaisessa tapauksessa ei ole auttanut muu kuin siirtää lähtö seuraavaan päivään, jossa on tavallisesti ollut tilaa.

Jos haluat mennä Tallinnaan samaan aikaan kuin muutkin, varaa laivalippusi hyvissä ajoin.

Pääsiäisviikonvaihteessa sekä Viking Line, Tallink-Silja ja LindaLine olivat aivan täynnä. Paikkoja löytyi vasta pääsiäistä seuraavan tiistain lähtöihin.

Varaa myös juhannuksen laivaliput hyvissä ajoin. Virossa vietetään juhannusta aina 24. kesäkuuta.

1 vastaus artikkeliin “Varaa loma-aikana Tallinnan matka ajoissa!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *