Tallinnan suosikkipaikat Anu Saagimin esittelyssä

Iltalehden Ilona -liitessä (9.3.2011) Anu Saagim esittelee suosikkipaikkansa Tallinnassa. Tässä parhaat palat Sanna Kekin kirjoittamasta jutusta.

Fish&Wine

Neuvostoaikana paikka tunnettiin nimellä Pegasus. Se oli kirjailijoiden, kuvataiteilijoiden, ohjaajien ja runoilijoiden kohtaamispaikka. Tänne Anu Saagim livahti tänne salaa jo lukiotuntien aikana.

Nykyäänkin Fish&Wine on yksi Saagimin suosikkiravintoloita. Herkullista ruokaa edullisin hinnoin. Tämä ravintola sijaitsee Tallinnan keskustassa osoitteessa Harju tänav 1.

Bestwine

Viinipulloja lattiasta katonrajaan. Saagim hakee Bestwinestä sekä edullisia että laadukkaita viinejä. Täältä löytyy myös samppanjaa. Osoite Harju 1.

Marina Rinaldi

Täältä Saagim löytää kevään uutuusvaatteita. Myynnissä on muotia 40-62 kokoisille naisille. Marina Rinaldi löytyy osoitteesta Harju 1.

Raamatukoi

Divari, jossa myydään kirjoja, lehtiä, vinyylilevyjä, korteja ja karttoja. Raamatukoi löytyy Tallinnan keskustasta osoitteessa Harju 1.

Clazz

Kellarissa sijaitseva hämyisä baari. Täällä soitetaan viikonpäivästä riippumatta elävää musiikkia. Osoite on Vana Turg 2.

Kristina Viirpalu

Täällä on siisteissä pinkoissa värikkäitä sukkahousuja, pitsimekkoja ja muuta vaatetavaraa. Jokainen sukkapari on lähes uniikki. Saagim hypistelee suunnittelija Kristina Viirpalun kaupassa leopardikuosisia sukkahousuja. Tämä putiikki löytyy Tallinnan vanhastakaupungista osoitteesta Suur-Karja 2.

C’est la vie

Tämän ravintolan tiskillä olevissa vitriineissä on valtavan kokoisia kakkuja. Täällä syödään lounassalaateja ja nautitaan viinistä. Osoite on Suur-Karja 5.

Karoliina Baar

Täältä saa muun muassa glögiä vuodenajasta riippumatta! Aamulla baarissa oli hiljaista, mutta iltapäivällä pöydät olivat täynnä. Tämä baari löytyy osoitteesta Harju 6.

Tsekkaa myös nämä

Viimsi Spa

Tänne pääsee esimerkiksi taksilla. Täältä löytyy uima-altaat, kauneushoitolat, saunaosasto ja kauneusklinikka.  Täällä voisi kokeilla muun muassa kultahoitoja, suklaahoitoja ja viinihoitoa tai pulahtaa maitokylpyyn. Tänne voisi tulla vaikka naisporukalla koko päiväksi kauneushoitolaan! Ruuat saa paikan päältä.

Club Hollywood -disko

Nuorille ja vanhemmille juhlijoille sopiva disko. Tämä löytyy Tallinnasta osoiteesta Vana-Posti 8.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *