Tallinnan parhaimmat hotellit pääsiäisenä – luksusta sinulle!

Viikon päästä on pääsiäinen. Katsoin Hotels.com -sivustolta, onko Tallinnassa hyviä neljän ja viiden tähden hotelleja vapaana pääsiäisen aikana torstaista maanantaihin (22.-25.4.2011). Kolmessa hotellissa oli vielä paikkoja pääsiäislomalaiselle: Hotell Telegraaf, Three Sisters Hotel ja Radisson Blue Hotel.

Hotell Telegraaf

Viiden tähden hotelli Telegraafissa oli vielä yksi huone vapaana. Kahden hengen huoneen hinta koko pääsiäisloman ajaksi on 625 euroa. Hotelli sijaitsee Tallinnan vanhassa kaupungissa. Hotellissa on täydet kylpyläpalvetut, uima-allas, poreallas, sauna. Käy tutustumassa hotelliin ja asiakkaiden kommentteihin: .

Three Sisters Hotel

Tässä neljän tähden hotellissa pääsiäsen vietto kahden hengen huoneessa maksaa 675 euroa. Kolmen sisaren hotelli sijaitsee Tallinnan vanhassa kaupungissa kuuluisassa kolmen sisaren talossa, joka on rakennettu vuonna 1362. Lue lisää hotellista ja sen palveluista Hotels.com -sivuilta: .

Radisson Blue Hotel

Neljän tähden Radissonissa nautinnollinen pääsiäisen vietto maksaa 567 euroa kahden hengen huoneessa. Tallinnan vanhaan kaupunkiin on matkaa 500 metriä. Katso, mitä muut sanovat tästä hotellista:

Halvemmat hotellit Tallinnassa

Tutustu myös Tallinnan edullisimpiin hotelleihin. Se käy helposti alla olevasta linkistä. Voit hakea helposti itsellesi sopivan hotellin sopivaksi päiväksi. Maksaminen on helppoa kortilla tai laskulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *