Viroon opiskelemaan – informaatiotilaisuus Helsingissä

Virossa opiskelee satoja suomalaisia. Lisäksi monet suunnittelevat opintoja virolaisissa korkeakouluissa.

Helsingissä järjestetään infotilaisuus niille, jotka haluavat tietoja Viron korkeakouluopintoihin hakeutumisesta, haun aikataulusta ja hakumenettelystä. Tilaisuudessa on mukana myös Virossa opiskelevia suomalaisia, jotka jakavat opiskelukokemuksiaan opiskelusta ja elämästä Virossa. Jaossa on myös runsaasti opintoihin ja Viroon liittyvää infomateriaalia.

Jos sinua kiinnostaa tutkinnon suorittaminen Virossa, tule infotilaisuuteen torstaina 28.4.2011 Tietosiltaan (CIMO:n ja Fulbright Centerin neuvontapalveluun), Hakaniemenranta 6 (5. kerros), Helsinki.  Infotilaisuus pidetään kello 16-17.

Kun saavut taloon, kirjaudu vierailijaksi alakerran vastaanotossa. Saat vierailijakortin, jonka jälkeen pääset hissillä viidenteen kerrokseen. Info alkaa klo 16.00. Tulethan siis hyvissä ajoin paikalle!

Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja se on suomenkielinen.

Toivottavasti moni innostuu opiskelemaan Virossa!

Lisätietoja Tarton yliopiston sivulta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *