Tallinnan kahdet joulumarkkinat

Tallinnassa pääsee ainakin kahdenlaisille joulumarkkinoille.

Eesti jõuluturg
Viron joulutori on Rotermannin kvartaalissa (elokuvateatteri Coca-Cola Plazan vieressä – ei kaukana Viru hotellista). Täällä joulumarkkinat on auki 9.1.2011 asti. Joulun tunnelmasta ja jouluostoksista voi nauttia joka päivä kello 10-19.

Tästä linkki karttaan, jotta löytäisit joulumarkkinat: Viron joulumarkkinat

Tallinnan joulutori
Perinteinen joulutori on myös Tallinnan vanhassa kaupungissa raatihuoneen torilla. Tämä tori on monelle Virossa matkaavalle tuttu. Tallinnan vanhankaupunki tarjoaa tunnelmaa, myyntikojut tarjoavat juomia ja ruokia sekä lahjaideoita kotiin vietäväksi.

Tallinnan joulutori Raatihuoneen torilla on avoinna 9.1.2011 asti.

Ostokset Tallinnasta
Muista myös käydä ostoksilla Tallinnan suurissa kauppakeskuksissa (mm. Viru-keskus, Tallinna Kaubamaja, Solaris). Myös pienet putiikit tarjoavat löytöjä suomalaisturistille.

Parturi, kampaaja, manikyyri, hieronta ja muut palvelut löytyvät myös Tallinnasta helposti. Heittäydy rohkeasti joulun tunnelmaan. Tilaa laivamatka ja varaa hotelli (vasemmalla olevasta keltaisesta ”hotellinetsijästä” löydät itsellesi sopivan edullisen tai kalliin hotellin).

Ja sitten matkalle Tallinnaan nauttimaan Keski-Eurooppalaisesta joulutunnelmasta.
Head reisi!

1 vastaus artikkeliin “Tallinnan kahdet joulumarkkinat”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *