Joulu Tallinnassa


Monet matkustavat jouluksi etelään. Mutta jos ei halua lentää kovin etelään voi mennä joulunviettoon Tallinnaan.

Tallinna on kiva joulunviettokaupunki. Jouluun saa tarvittaessa myös suomalaisia puitteita. Tallinnan joulutori on vierailemisen arvoinen paikka. Tavaratalot pullistelevat joulutavaroista. Vironkieliset jouluaatonhartaudet täyttävät kirkot. On kiva istua tai oikeammin seistä (koska istumapaikkoja ei riitä kaikille) ja laulaa viroksi tuttuja joululauluja.

Myös Tallinnan suomalainen seurakunta on järjestänyt joulun jumalanpalveluksia. Turistin kannattaa mennä myös niihin saamaan osansa joulunsanomasta suomeksi.

Hotellin televisiosta voi seurata Suomen televisiosta joulurauhan julistusta. Monet ravintolat järjestävät erityisiä joulubuffet -ruokailuja. Niissä kannattaa käydä maistelemassa virolaisia ja kansainvälisiä jouluherkkuja.

Muista varata hotellisi ja laivalippusi ajoissa. Varaa hotellisi – kallis tai edullinen joulu tulee molempiin! – tästä:Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *